dimarts, 29 de maig de 2007

Chinochano 2.0

Me s'havia oblidat fer el repàs de l'actuació del nostre equip de futbol sala, el Chinochano C.F., en la temporada 2006-2007, la segona de la seua existència.
Enguany vam tindre les baixes de Pitu, Nelson, Lalo i Mestre respecte als de l'any passat, així que vam decidir incorporar tres fitxatges: Germán, Fran i Ferdy. Englobats en esta ocasió al grup A de 3ª divisió, enguany la federació va fer un estrany invent i soles es jugava la primera volta, separant després als equips dels tres grups entre primers i darrers classificats. Com sòl ser habitual en nosaltres, vam fer una primera volta de pena (3 guanyats, 1 empatat, 6 perduts), així que inevitablement se'm vam anar al "pelotón de los torpes" en la segona fase:

Enquadrats al grup B, ací les coses ens van anar millor, amb 6 victòries, 3 empats i 5 derrotes, aconseguint per primera vegada més gols a favor que en contra. De tota manera podríem haver fet més, però l'habitual falta d'efectius ens va condicionar prou, fins el punt d'arribar a no ser suficients en un partit i sancionar-mos amb un 6-0. També va influir, com ens va demostrar el nostre estadístic particular Júnior, el jugar dissabte (5 guanyats, 1 perdut) o diumenge de ressaca (1 guanyat, 3 empatats, 4 perduts), i és que no tenim conducta:

De tota manera, a l'igual que l'any passat, la classificació és el de menys, perquè en tot moment havem tingut molt bon rotllo i l'ambient ha sigut immillorable, així que si no falla res l'any que ve continuem. Per a la Història de la temporada 2006-2007 queda l'equip format per: Júnior (porter), David, Javi, Jordi, Germán, Bravo, Fran, Ferdy, Galdón, Migue, Nacho i jo com a míster (millor "canviador").

5 comentaris:

Osukaru ha dit...

Jajajajaja!!. Que gran equip el Chinochano!!!. Que us vaja be la nova temporada!!!.

Per cert: a Mirims hi haura que pegar-li una "bascollà" per a que actualitze el seu blog, perquè fa la tira que no ho fa...

Viper ha dit...

Sí que està passota últimament, diu que no té temps... jo li dic que és una anti (eh, Míriam?)

Osukaru ha dit...

Pensava que coneixies els nostres programa de radio!.

Es diu Tràveling musical(quin nom més xulo, eh?. Analitza'l)i l'emitim en directe (si es que no passa res extrany) tots els dimarts de 19 a 20 en Primera FM Alcoi a la 88.0. En ell parlem de música de cine i obviament i per necessitat de les pelis. Tenim el programa dividit en blocs: Estrenes, un apartat dedicat al cinema o compositors clàssics, un altre apartat per a les pelis més modernetes (a partir dels anys 80 fins ara), les peticions i dedicatòries i a banda d'aixó, a sovint, dediquem monogràfics a actors, directors, compositors o de una temática en concret. El reatliza i presenta Carles Castillo, Joanfra Álvarez i un servidor. També fem un concurset de preguntes on pots guanyar entrades per anar al cine "per la patilla" i per fer una peticiò o dedicatoria tambe tens una invitació!!!. .

Després els dimecres a partir de les 13'30 tenim una secció d'uns 10 o 15 minutets on parlem de la cartelera dels cines d'Alcoi ABC al programa "Protagonistas" en Punto Radio a la 94.4FM.

T'anime a que ens escoltes i participes al nostre concurs. Crec que val la pena. Si t'agrada el cine...

Osukaru ha dit...

Ah, també ens pots escoltar per internet en primerafm.net.!!!!

Jo no he provat, pero diuen que funciona!!

Viper ha dit...

Gràcies per posar-ho ací també, ja t'he contestat al teu blog.